Актрисата Лиа Мишел, чиято звезда изгря с участието ѝ в "Клуб Вселие", вече по никакъв начин не крие бременността си. Преди повече от две седмици стана ясно, че тя очаква първото си дете, но заедно със съпруга ѝ - Занди Рич, не бяха коментирали официално щастливата новина.

През последните дни обаче Инстаграм профилът на Лиа Мишел изобилства от снимки на звездата, която показва гордо бременното си коремче. Последният публикуван от Мишел кадър е от банята на актрисата, в която тя се е снимала в изрязан бански и ясно се вижда как тялото ѝ се променя по време на бременността.

Вижте кадъра >>

Към една от снимките Лиа Мишел е написала само "Толкова съм благодарна".

Новината за бременността на певицата и актриса дойде около година, след като тя разкри, че страда от синдром на поликистозните яйчници, който понякога затруднява зачеването при жените. Говорейки за здравословния си проблем, Мишел сподели още, че страничните ефекти като наддаване на тегло и влошаване на състоянието на кожата са "брутални".

Лиа Мишел и Занди Рич са заедно от 2017 г.. През април следващата година бизнесменът предложи брак на своята възлюбена. Мишел и Рич минаха под венчило през март 2019 г. и неотдавна отбелязаха първата годишнина от сватбата си.