Линдзи Лоън сподели снимки, на които е с годеника си и показва пръстена, който той й е подарил. "Моята любов. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще", написа актрисата, която явно вече се е укротила, след години бурен живот.

"Искам да е малка сватба и да е наистина красива", каза 35-годишната звезда в предаването "Добро утро, Америка" в петък. "Разглеждам различни дестинации за церемонията. Вече започнах да говоря с една моя приятелка за роклята, но искам да направя нещата както трябва и искам да наваксам с всичко".

Лоън също така разкри, че вероятно ще носи няколко рокли на големия си ден, като добави: "Това е най-хубавото!"

Роденият в Кувейт финансист предлага брак на Линдзи с пръстен, който струва около 250 000 долара. Източник, близък до Лоън, заяви пред "The Sun" в началото на 2021 г.: "Връзката на Линдзи с Бадер е силна. Тя е с него от около две години".

Двойката се е запознала, след като Лоън се е преместила в Дубай преди близо седем години. Тогава тя заяви, че преместването в Дубай ѝ е дало "ново начало" през 2018 г., което е приблизително по времето, когато тя и Шамас са започнали да се срещат.