След като през февруари 2019 г. олимпийската шампионка в спускането от Ванкувър 2010 Линдзи Вон обяви, че слага край на кариерата си, феновете ѝ посърнаха. Тя обаче не мисли да се скрива от медийното пространство за тяхна радост.

Вижте снимки >>

Доказа го и с последната си фотосесия за престижното издание "Спортс илюстрейтед", която не може да бъде пропусната. Снимките в нея са направени на малък частен остров в Пуерто Рико, а бившата състезателка е ослепителна. Тя сменя няколко чифта бански. Всеки от тях подчертава тялото ѝ, изваяно след дълги години тренировки и успешни състезания на ски пистите, съобщава bTV.

Снимка: Sports Illustrated

Това е трета фотосесия на Вон за списанието. Тя дебютира на страниците му през 2010 г. със снимки на снежен фон. През 2016 г. пък се появи на страниците само по... бодипейнт.

"Забавлявах се много, екипът ме накара да се чувствам комфортно в кожата си, дори когато белезите ми бяха на показ. Всъщност обичам да ги показвам, защото това съм аз, това е моят път. Не искам да ги прикривам, защото те са част от мен, от моето израстване. Дават ми увереност", заяви Вон, която по време на състезателната си кариера често страдаше от тежки контузии.

Визиите за фотосесията са 4, като всяка една от тях спира дъха и показва новите тенденции при банските костюми.