"Без любов човек остава много сив. Разбира се, намира се начин да запълниш себе си с някакви механични цели, например с работа, но любовта не е механична. Когато съм влюбена, си представям, че съм като бебе в корема на майка си. Любовта е като мека утроба плътно по мен и ме пази да не се нараня сериозно, където и да ме лашне животът" - споделя Люси в ексклузивно интервю за сп. EVA.

Люси казва, че чувствата й често са били наранявани преди, но "тази моя любов е свързана с това, че вече съм пораснала. Камелия ми даде сигурност, която трудно може да се опише."

Двете не се затормозяват с фундаментални планове за бъдещето. "Ние имаме съвместен живот и това ни е основният план. Знаем също, че искаме да остареем заедно. Но това не е план, такъв план трудно можеш да си направиш. Това е едно чувство и една мисъл, която имаме."

Тайната на разбирателството им Люси определя така: "Всяка от нас успява да бъде силна в момент, когато другата е по-слаба." "На мен например ми е трудно, когато знам, че един месец няма да имам работа. Дори след това да ме чакат страхотни проекти, този месец се побърквам просто защото имам нужда да излизам на сцена и да пея, да участвам в телевизионни проекти и да говоря. В тези моменти до мен е Камелия, която всъщност е много стабилна емоционално. И когато трябва да ме хване, го прави по директен и корав начин. Много добре може да удари по масата и често го прави. Аз по-рядко удрям по масата, макар че в Къщата беше нужно по-често да й давам напътствия. ... Затова в Къщата аз бях водеща. У дома тя е шефът" - споделя певицата.

Вижте снимки на Люси >>