Eдин от най-обичаните гръцки изпълнители в България - Василис Карас, ще изнесе голям концерт във Варна на 17 септември 2022 г. Събитието ще посрещне хилядите му феновете в Дворецa на културата и спорта в края на лятото, а началото ще бъде в 20:30 ч.

Звездата обещава страхотни емоции и настроение за всички в залата, за една незабравима вечер с най-големите му хитове.

Билетите за концерта на изпълнителя, който ще се състои в морската ни столица в края на лятото, вече са пуснати в продажба на няколко места: в системата на Ticketportal.bg, касата на ДКС Варна, книжарници Booktrading, Office1Superstore, бензиностанции OMV.

Цената им е от 30 до 60 лв. според мястото в залата, а на терен ще бъдат разположени и VIP маси.

Един от най-слушаните гръцки певци у нас, надарен с характерен, дълбок глас и неподправено сценично присъствие се радва на любовта на цели три поколения фенове. Изключително продуктивен през годините, почти всеки негов албум става златен и платинен.

Той не престава да създава песни, а повечето от тях се превръщат в безкомпромисни хитове. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в различни краища на света - Северна Америка, Европа, Азия, Австралия. Пълнил е неведнъж зала "Арена Армеец" в София, а при последния си концерт у нас сподели, че много обича да идва в България, където има много приятели.

Снимка: Vada Productions Ltd