По традиция Коледа сбъдва желанията на хората, носейки им щастие... Най-вече на онези, които са били наистина послушни през последните дванайсет месеца, или поне в това се опитват да ни убедят още от деца. Истината обаче е, че дори в този случай е възможно тя да бъде значително по-щедра към някои от тях, поднасяйки им подарък, радостта от който да трае цял живот. Точно като този, който Филип Плейн получи за тазгодишните светли празници. Неотдавна той привлече вниманието на своите над два милиона и половина последователи в социалната мрежа, разкривайки им прекрасния и безценен дар, с който неговата настояща любима го е изненадала наскоро, а именно втори наследник.

Преди дни един от най-ексцентричните дизайнери в модния свят сподели в личния си Инстаграм профил кратко видео, с което всъщност съобщи хубавата вест. Кадрите започват от двора на възхитителния му имот в Кан, като показват Лучия Бартоли в гръб, стояща до огромната външна елха с богата декорация, в която основният акцент са големи орнаменти във формата на джинджифилови човечета. Секунда по-късно брюнетката, която е облечена в блестящ костюм от две части, съставен от сако и панталон, обсипани с множество пайети в преливащи се цветове, заобикаля дръвчето и отправяйки се към алея, от двете страни на която се редят масивни играчки, изработени като лешникотрошачки. Не след дълго стига до входната врата на дома, на която е поставен внушителен венец.

Вижте снимки >>

Миг след това тя я отваря и влиза в антрето, като се насочва към стълбището, водещо до втория етаж на жилището, завладяно от истинска коледна магия, изразяваща се в приказна декорация. Пристъпвайки в кухнята, намираща се на годното ниво на сградата, тя сваля връхната си дреха в движение, оставайки по къс топ, като междувременно не спира да върви, докато не стига до съседната стая, където до поредната удивителна елха я чака нейният партньор. Едва тогава, за да прегърне германеца, Лучия се обръща към обектива, разкривайки заобления си корем, показващ, че очаква дете.

WINBET - удвои тръпката от играта онлайн! (18+)

"Всичко, което искам за Коледа е...", гласи посланието на Плейн към поста, допълнено от емотикон бебе, а почитателите му веднага отправиха своите поздравления и пожелания, изписвайки хиляди коментари.

Фактът, че очевидно Бартоли вече е започнала второто тримесечие на бременността си, означава, че досега двойката са пазили радостната вест в тайна, изчаквайки най-подходящият момент да я разгласят.

Модният корифей за първи път представи половинката си на германската преса през декември 2019 г., малко преди двамата да се отправят на почивка към екзотичните Бахамски острови. Тогава избраницата му сподели, че в момента не се занимава с нищо, освен да бъде партньор на пълно работно време.

На въпроса каква е тяхната рецепта за щастие, тя отговори, че се опитват да прекарват повече време заедно и да бъдат неразделни, а Филип допълни, че при всяка удобна възможност се старае да ѝ прави изненади, само че този път тя беше тази, която го зарадва.

Снимка: Официален профил в Instagram

Това ще бъде второ дете за собственика на бранда "Plein", тъй като той има 8-годишен син от предишната си връзка с модела Фернанда Ригон. Двамата се запознават в Милано, преди още славата да връхлети с пълна сила моделиера, но се разделят през 2013 г. - само два месеца, след като малкият Ромео Принц се появява на бял свят. През по-голямата част от живота на момчето, Филип стои настрана от него, но не защото не желае да прекарват време заедно, а понеже Фернанда предпочита да е далеч от тях. Независимо колко болка му носи това нейно искане, той се съобразява с него. Очевидно обаче нещата вече са се променили, тъй като преди три дни Плейн качи във виртуалното пространство изображение, на което позира с първородния си наследник.

"Безценно", е единствената дума, която е написал към него, но тя е повече от достатъчна.

Филип със сина си Ромео

Снимка: Официален профил в Instagram