Всеки чужденец, посетил страната ни поне веднъж, остава завинаги запленен от конкретно нещо, което е открил тук по време на своята визита. Или поне в това ни се иска да вярваме. За някои любимата част от България е нейната живописна природа, на чиито величествени планини и лазурни морски брегове не могат да се нагледат дори местните жители, за други това е вкусната ни национална кухня, способна да наруши хранителния режим и на най-решителния човек, докато за трети, като изкусителната Линдзи Вон например, това е, ами... Григор Димитров.

Ако си мислите, че това е някаква шега, то уверяваме ви, далеч не е така, все пак първи април все още не е настъпил, макар според календара да е сравнително близо. Истината е, че съвсем наскоро една от най-привлекателните жени в спортния свят сама призна за симпатиите си към нашия тенисист в социалната мрежа.

Вижте снимки на Линдзи >>

Съблазнителната блондинка, която е абсолютна повелителка на алпийски ски дисциплини, макар и оттеглила се от активната си спортна кариера, подкрепи българина в първия му мач срещу Джордан Томпсън във втория кръг на турнира "Мастърс", състоял се в Индиън Уелс.

Ледената кралица, както я наричат, наблюдава триумфа на българина над австралиеца от първи ред на трибуните, като според мнозина именно присъствието ѝ там е донесло успех на нашенеца. Малко след победата му 37-годишната красавица публикува в своя личен Инстаграм акаунт кратко видео, на което се вижда как в изблик на радост от надмощието си на корта Гришо е вдигнал ръце във въздуха. В кадър е влязла и тържествуващата агитка от наши сънародници, окуражавала го неуморно на място през цялото време, която в момента на заснемане развява победоносно българското знаме.

Към своя пост във виртуалното пространство хубавицата разкри своите две любими неща от държавата ни, класирайки ги по следния начин:

№1 - Григор Димитров
№2 - Световната купа по ски в Банско

Разбира се, тя не пропусна да честити постижението на своя близък приятел, с когото се вижда почти всеки път, когато той прекоси океана, за да вземе участие в някое от състезанията, провеждащи се в Съединените щати. Двамата с американката, завоювала рекордния брой от осемдесет и две победи в Световната купа сред дамите, се познават от години, като тя неведнъж е била сред зрителите, наблюдаващи изявите му на живо.