За първи път ги видяхме заедно като треньори в "Гласът на България", а преди броени дни списание "Forbes" ги постави в челните позиции на класацията "Топ 70 български знаменитости". Те са Любо Киров и DARA, които успяха да отпразнуват приятелството си и с общ музикален проект. Песента се казва "Вече няма как". Тя стана част от супер популярния албум на певеца - "Целуни ме", а днес бе премиерата и на видеото към нея.

Музиката на парчето е дело на международен екип от професионалисти, с които изпълнителката от каталога на "Вирджиния Рекърдс" работи в рамките на творчески лагери у нас и в Стокхолм, а красивият български текст принадлежи на самия Любо.

"Видеото е чисто, светло и приятелско и в него сме се опитали да уловим удоволствието от музицирането заедно", така описва идеята на клипа Jeason Brad Lewis, който е режисьор и сценарист на визуализацията.

Официалната премиера на "Вече няма как" бе вчера, 25 януари, точно в 10.00 ч. по българския радио и ТВ ефир, наред с YouTube канала на музкална компания "Вирджиния Рекърдс", както и всички стрийминг платформи.