Преди дни се появиха твърдения, че звездната Дженифър Лопес и Алекс Родригес се разделят. Впоследствие двойката направи съвместно изявление, в което се казваше, че съобщенията за раздялата им са неточни и че двамата по-скоро се опитват да "решат някои проблеми".

Джей Ло и Алекс Родригес започнаха връзката си в началото на 2017 г. и обявиха годежа си две години по-късно. В края на миналата година певицата сподели, че е отложила на два пъти планираната си сватба с бившата бейзболна звезда заради пандемията от новия коронавирус.

Вижте снимки на двойката >>

Те се славят като едно голямо семейство, събирайки и децата си, които живеят заедно с тях - близнаците на Дженифър Лопес от връзката ѝ с Марк Антъни - Ема и Макс, както и дъщерите на Алекс.

Снимка: Instagram

Поредното опровержение на твърденията, че певицата и актриса и бившият бейзболист са сложили край на връзката си, са снимките на папараци, които ги следят неотлъчно след тези изявления. Снимките са направени по време на престоя на Джей Ло в Доминиканската република, където звездата в момента снима филм.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod)

А преди дни към нея се присъедини и Родригес. На фотографиите двамата се целуват и нищо в тях не говори за раздяла.