Целувката на Бритни Спиърс и Мадона беше едно от най-запомнящите се изпълнения на десетилетието в шоубизнеса. Мадж иска да повтори. В Инстаграм във вторник, 63-годишната кралица на поп музиката покани 40-годишната Бритни да споделят още един интимен момент, както на наградите на "MTV Video Music Awards" през 2003 г.

Запитана в лайв стрийма на Инстаграм дали някога ще направи световно турне отново, Мадона отговори: "Да, разбира се! Трябва да се поддържаме млади! Аз и Бритни, какво ще кажете за това? Не съм сигурен, дали ще се навие, но би било наистина страхотно. Бих искала да повторим целувката от 2003-а".

Embed from Getty Images

Ден по-рано седемкратната носителка на "Грами" полегна на билярдна маса и захапа щека за фотосесия в имението й със седем спални "Hidden Hills", струващо 19,3 милиона долара. Дръзка и скандална както винаги, на друг кадър тя е сложила щеката между краката си.

Мадона също така показа новия си маникюр, на който е изписано"Mercy James" в шрифт графити от осемдесетте години на миналия век в чест на 16-ти рожден ден на дъщеря й миналата събота.