Мадона обикновено обича да се показва със секси снимки в Инстаграм, винаги провокативна и издокарана от главата до петите и преди няколко дни изуми лондончани с външния си вид. 63-годишната Кралица на поп музиката била без грам грим, нацупена, с все така издуто лице, вероятно от разкрасителни процедури, в увеселителния "Winter Wonderland" в лондонския Хайд Парк. Тя се появила в компанията на 27-годишния красавец Ахламалик Уилямс, за когото казват, че е новото й "момче за забавления". Мадона е известна с това, че харесва много по-млади мъже от нея, обикновено танцьори и често пъти или мюсюлмани или с афроамерикански произход.

Снимка: Скрийншот "Daily Mirror"

Мадона се държала непринудено и била увита в обемно палто, поне три размера над нейния, и вълнен шал, заради студеното британско време. Ахламалик, с когото се срещнали по време на работа - той бил танцьор в трупата й, бил облечен също с няколко ката дрехи, като държал качулката на палтото си вдигната, когато фотографи на "Daiy Mirror" успели да ги щракнат. Мадона и приятелят били със здраво хванати ръце, докато чакали да излетят на един от атракционите.

Мадона надушила папараците и опряла до стандартната маскировка на знаменитостите - сложила слънчеви очила.

Хората, които седели до нея сякаш не я разпознали и просто се забавлявали на съоръжението. На един от кадрите се вижда как жената до нея е със стиснати очи и широка усмивка, а Мадона изглеждаше почти отегчена. Тя се старае да обръща подобаващо внимание на Ахламалик и на рождения му ден го поздрави с думите: "Честито любов моя. Няма по-подходящ човек, с когото искам да съм в локдаун".

И тази Коледа двамата показаха, че той твърдо е част от семейството, позирайки с цялото домочадие на Мадона - Дейвид, вече на 16 години, Мърси, по-малка с година от него, 9-годишните близначки Стела и Естер. Всички били облечени в костюми на елфи. Мадона има и дъщеря Лурдес от Карлос Леон и син Роко от Гай Ричи.

Годините не пречели на любовта им с Ахламалик, а родителите му не се притесняват ни най-малко от факта, че тя е по-възрастна от сина им.

Когато се събрали, баща му Дру казал пред "Mirror": "Мадона доказа колко много държи на него. Тя каза, че е интелигентен и много талантлив".