Мадона е неуморна и винаги държи да е номер 1. С годините това малко по-трудно се случва, но тя има усет кога и какво да направи, за да запази статуквото си.

Тези дни отново се разписа с прояви - пя по улиците на Ню Йорк и пусна документален филм за последното си турне Madame X. Лентата дебютира в САЩ, Латинска Америка, Австралия, Скандинавия и Канада, по Paramount+, стрийминг услуга от Viacom CBS. Феновете извън тези пазари могат да гледат документалния филм по MTV. За да съвпадне с дебюта му, Warner Records пуснаха дигитален саундтрак, който показва 20 изпълнения на живо, от различни моменти в богатата кариера на Мадона.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Records

Документалният филм и придружаващ саундтрак са записани през 2020 в Лисабон, Португалия, по време на Madame X Tour. Това е първия път, когато звездата пее на по-малки локации след Virgin Tour през 1985. Турнето през 2008, Sticky & Sweet Tour, продължава да държи рекорда за световна обиколка с най-високи продажби от жена артист за всички времена.

Филмът е режисиран от Рикардо Гомес и SKNX. Той улавя изключителните и възхитителни изпълнения от турнето, посрещнати в напълно разпродадени локации по света. На сцената по време на продукцията Кралицата на поп музиката е придружена от състав от близо 50 изпълнители, включително собствените й деца, музиканти и световни танцьори, редом до изцяло женския Orquestra Batukadeiras.

С глобални продажби от над 300 милиона записа Мадж е най-продавания жена артист на всички времена.

Преди два дни след концерт в Ginny's Supper Club, където тя представи албума си, певицата се разходила из Харлем след полунощ и пяла на живо пред минувачите "Like a prayer".

Албумът "Madame X" е наличен у нас във всички дигитални и стрийминг платформи Орфей Мюзик / Warner Records.