Мадона работи в звукозаписно студио и се смята, че подготвя нов албум, съобщи "ContactMusic".

Кралицата на поп музиката, която е на 63 години, информира 17-те си милиона последователи в Инстаграм, че работи в студио заедно с рапъра Суей Лий, Лорън Д'Елия и други творци върху "изненади за новата година".

Изпълнителката на хитове като 'Material Girl', издала 14 студийни албума през дългогодишната си кариера, презаписва хитовата си песен "Frozen" с 28-годишната звезда Суей Лий, след като ремикс на парчето завладя ТикТок. Оригиналната песен е от албума "Ray of Light" от 1998 г.

Източник, близък до певицата, казал пред "The ​​Sun": "Мадона винаги е била артист, който се е адаптирал и се е движел в крак с времето, поради което тя все е популярна след почти 40 години на сцена. Ремиксът на "Frozen" е използван в много видеоклипове в TikTok и тя се надява, че като привлече Лий, това ще помогне на песента да достигне до нова публика". Суей Лий, който работи с Мадж по последния й студиен албум "Madame X", преди време говори за своето "вълнение" от това да си сътрудничи с Кралицата на попа. Той каза пред "Variety": "Бях много развълнуван, когато Мадона се приближи до мен. Беше странно да чуя, че тя обича МОЯТА музика, разбирате ли?!".

Певицата отбелязва, че си стои предимно у дома, затворена, заради пандемията и затова се забавлява, пробвайки различни визии.