Втората кралска сватба в британския кралски двор за 2018 година - на принцеса Юджени и Джак Бруксбанк, отново събра най-големите знаменитости. Сред тях бяха Деми Мур, Наоми Кембъл и други. Но най-красива на света все още е малката принцеса Шарлот.

Внучката на кралица Елизабет II се появи отново в много позитивно и игриво настроение. Тя се наслади на множеството и му прати въздушна целувка в кралски стил.

Вижте снимки на шаферите >>

Стълбите се оказаха истинско препятствие за шаферите, като някои от тях, сред които и Шарлот, се спънаха, докато се катереха. С децата обаче беше 14-годишната им леля лейди Луиз Уиндзор (дъщеря на принц Едуард), която набързо ги вдигна от земята.

Този път и принц Джордж бе в отлично настроение, като в църквата не спря да се закача и смее с другите шафери. Както на сватбата на чичо си - принц Хари, той бе заменил традиционните за него къси панталонки с дълги. Шарлот бе също много сладка - в бяла рокличка със светлозелена панделка.

Шарлот пада по стълбите

Снимка: БТА

Лейди Луиз Уиндзор с шаферите

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сред останалите шафери бяха децата на кралското семейство - внучките на принцеса Ан - Савана и Айла, дъщерята на Зара Тиндал Миа, кръщелницата на принцеса Юджени Мод Уиндзор, и Теодора - момиченцето на Роби Уилямс. Именно Савана разсмиваше принц Джордж през цялото време, като запушваше устата му, за да не пее.

Савана и Джордж се закачат

Снимка: БТА

Савана и Джордж се закачат

Снимка: БТА