Най-красивата българка за 2015-а година - Марина Войкова, най-сетне сподели снимка на бебето си, на което се вижда лицето на малката красавица. Това миската направи в своя Инстаграм профил по повод третия месец на момиченцето си.

Вижте кадъра >>

Всъщност снимката на Алегра е правена на 9-ия ден след раждането ѝ, но щастливата майка я показва чак сега, когато бебето е навършило три месеца.

Марина Войкова стана майка на в началото на декември миналата година. За щастливото събитие съобщи самата тя отново с пост в Инстаграм.

Това е първо дете за нея и съпруга ѝ Давид Бонев, които официално са семейство от миналата година. Двойката си каза "Да" на сватбена церемония в тесен кръг, която се проведе през февруари в София, навръх деня на влюбените - Свети Валентин.

В края на юни 2019 г., когато двойката бе на почивка, се заговори за възможността Войкова да е бременна и малко по-късно, от снимките, които красавицата споделяше в социалните мрежи, тези съмнения се потвърдиха.

До този момент Марина не бе публикувала кадър, на който се вижда ясно лицето на бебето ѝ. И макар да сме сигурни, че малката Алегра вече изглежда по съвсем различен начин, това е най-сладката снимка, която Мис България 2015 е показвала досега.