Актрисата Мария Бакалова, макар и съвсем млада, по душа се оказа от бийт поколението. Тя сподели с последователите си, че романът "По пътя" на Джак Керуак е оказал силно влияние върху нея.

"Когато бях тийнейджърка неговата книга имаше невероятен ефект върху психиката ми. Сега съм на 25 години, вече пораснала и все още преследвам звезди под небето навсякъде света. И както каза той: "Нищо зад мен, всичко пред мен, както винаги е на път", написала е тя в Инстаграм.

Бакалова явно е приключила снимките в Италия на новия си филм "Меден месец", защото се обясни в любов на Лондон, откъдето и качи снимки и във Фейсбук профила си. На една от тях е с колегата си актьор Юлиан Костов, който ѝ помогна за кастинга на "Борат" и други професионални ангажименти.

Костов живее в британската столица и също има доста участия в успешни продукции. Очевидно обаче разходката из града е била за кратко.

"Скъпи Лондон - липсваше ми. Нямам търпение да те видя отново, надявам се много, много скоро. Благодаря ви приятели, че ме накарахте да се чувствам толкова добре дошли", пише още Мария.

От бележката с пожелание за приятен полет от екипа на London Park Lane, петзвезден хотел в Мейфеър, става ясно, че тя лети за Холивуд.

Преди това Бакалова се появи на ревю на Louis Vuitton в Париж.

Снимка: Getty Images