Всеки човек има поне един предмет в живота си, с който не само не иска, но и не е в състояние да се раздели. Колкото и странно да изглежда отстрани, факт е, че по една или друга причина ние, хората, действително имаме навика да се привързваме към вещите си. Понякога, понеже тези предмети имат сантиментална стойност за нас, карайки ни всеки път, когато ги погледнем, да се сещаме за онзи човек, заемащ специално място в сърцето ни, който ни ги е подарил. Друг път, защото толкова сме свикнали с принадлежностите си, превръщайки ги в неизменна част от ежедневието си, че просто не можем да си представим как изобщо бихме се откъснали от тях, захвърляйки ги с пренебрежение настрана. В тази връзка, преди броени часове Мария Игнатова показа кое е онова нещо, с което отказва да се прости вече цели петнайсет години.

Вижте снимки >>

Телевизионната водеща, добила навремето широка популярност в предаването "Господари на ефира", където се изявяваше пред камера заедно с някогашния си интимен партньор Димитър Рачков, сподели със своите почти 50 хиляди последователи в Инстаграм, че една от най-дългогодишните ѝ връзки, на която очевидно не възнамерява скоро да сложи край, е тази с... личния ѝ автомобил. По всичко личи, че тя държи много на превозното си средство, макар да е изминало точно десетилетие и половина, откакто го има. Вероятно затова досега не го е заменила с някоя по-нова и модерна машина, съответстваща на собствената ѝ популярност. В този момент вероятно мнозина предполагат, че колата, за която става въпрос, най-вероятно е от онези скъпи и изящни возила, чиято мода не може току-така да отмине с времето... Само че това е грешка, тъй като говорим за Fiat Cinquecento, който определено не попада в списъка с трудно постижими покупки, струващи една маса пари.

Актрисата, чиято кариера започна като спортен журналист, публикува в социалната мрежа галерия от три снимки, на които се вижда, че е спряла колата си на жълтите павета зад Руската църква в столицата, излизайки през вратата ѝ. На кадрите блондинката е облечена в къса бяла рокля, разкриваща дългите ѝ крака, обути в черни токчета, с един от които е стъпила на земята. Стройната фигура на настоящата съпруга на Ивайло Цветков-Нойзи за сетен път предизвика възхищението на нейните почитатели, които не спестиха ласкавите си думи за визията ѝ. Неотдавна тя сподели как я поддържа, а именно с много тренировки и движение. Преди време някогашната водеща на "X Factor" качи във виртуалното пространство поредица от кадри, показващи как се разхожда из живописната природа на Витоша. "Все още не съм открила по-ефективен начин за сутрешен рестарт на "системата", написа към тях тя, като поздрав за "Добро утро".

Снимка: Официален профил в Instagram

В коментарите под сегашния ѝ пост обаче не липсваха и закачки, тъй като на тях се вижда, че автомобилът ѝ е излязъл от очертаното паркомясто, заемайки част от съседното. Този факт даде повод на някои от потребителите на платформата да проявят своята духовитост, изтъквайки, че за толкова години зад волана не е усвоила майсторлъка на правилното паркиране.

"Марчето - добре! Показваме крак, тяло... супер! Ама да вземем да се научим и как се паркира!?", пише един.

"За 15 години поне да беше се научила да го паркираш", гласят думите на друг.

Други обаче дори не обърнаха внимание на разположението на превозното средство, сякаш заслепени от външния вид на Игнатова, чиято възраст по нищи не личи, както става ясно от коментарите им. Те отбелязаха, че прилича на истинска абитуриентка, на чиято красота дори Моника Белучи била завидяла... Ние обаче ще оставим вас да решите дали това е така.

Снимка: Официален профил в Instagram