Мария разкри, че има мъж до себе си, но двамата не живеят заедно. Последните месеци отново е имала трудности, които е успяла да преодолее само със силна воля.

Вижте снимки на Мария и бившите ѝ >>

"Бях се предала в последните шест месеца", разказа Мария пред LOVE style - "Като че ли всичко, което ми се случи в живота, ми дойде малко в повече. Не знам какво точно беше и не бих си позволила да го формулирам с някакъв термин, но ми се наложи да претърпя метаморфоза - вътрешна и външна. Много ми беше трудно... Последните две години живея в някакъв хаос, постоянно влизам от един филм в друг и това даде своите последствия. Имах чувството, че никога няма да мога да се спася от състоянието, в което бях изпаднала. За щастие силният ми характер ми помогна. Оправих се и то без чужда намеса."

Мария с втория си съпруг Християн Гущеров

Снимка: Bulphoto

Мария уточни, че е имала отношения с човек, живеещ във Великобритания, но ги е прекратила. Сега е щастлива с нова любов:

"Сега има мъж до мен, който ме прави много щастлива. Открихме се случайно. При мен винаги така се случва. Съдбата ни срещна. Чувствам се уникално добре с него, а и Марая също, което е много важно за мен. Все още не живеем заедно. По-интересно ми е да сме като гаджета. Омръзна ми да бъда съпруга! (Смее се.)."

Певицата говори и за бившия си втори съпруг Християн Гущеров:

"Ние нямаме никакъв диалог. Колкото аз да имам желание, това зависи от двамата. Няма как сама да определям тези отношения. С баща ѝ на Марая също постигам диалога много трудно. Причината не знам къде е. Мъжете декларират едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, положението става съвсем различно. Разбира се, това е тяхно право. Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобилът, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Християн, той си го взе. Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно. Но така е в живота - има мъже, които знаят как да се отнасят към жените и момчета, които не знаят."

Мария и с първия си съпруг Димитър Андонов

Снимка: Bulphoto