Софи Брусо доби световна популярност, след като стана ясно, че тя е бременна от рапъра Дрейк. Макар че през 2020 двойката вече не е заедно, Софи и Дрейк поддържат добри отношения и често са заедно, като онова, което ги свързва най-силно, е 2-годишният им син Адонис. Наскоро Дрейк публикува негови снимки в Инстаграм, с което официално го представи пред света.

Но коя е Софи Брусо?

Вижте снимки >>

Тя е 30-годишна, вече бивша порнозвезда, която използва сценичното име Роузи Дивайн, докато снима филми за възрастни. Родена и израснала във Франция, Софи се е посветила на изкуството и в частност - рисуването, след като е прекратила кариерата си на порно актриса. Брусо определя стила си като "комбинация от културните и социални парадигми с любовта ѝ към цветното поп изкуство и символизъм".

Артистичното ѝ име в новото поприще е Софи Б. и под него тя е представяла няколко изложби, включително в градове като Ню Йорк, Милано и Лондон.

Снимка: Официален профил в Instagram

Раждането на сина на Дрейк и Софи

Софи ражда сина на Дрейк - Адонис, през 2017 г., като по този начин прави рапъра баща за първи път в живота му.

Счита се, че Дрейк и Софи се срещат от януари 2017 и тя забременява почти веднага след това. По това време двамата са забелязани заедно на вечеря, докато са в Амстердам.

През май 2017 г. обаче Софи Брусо споделя пред TMZ, че е получавала смс-и от Дрейк, в които той я кара да направи аборт, след като тя му споделя, че е бременна. А официален представител на Дрейк тогава заявява, че "Ако това е неговото дете, в което той се съмнява, то той ще се погрижи за детето, както е редно."

Снимка: Официален профил в Instagram

Синът на Дрейк и Софи се ражда на 24 октомври 2017 г. - точно девет месеца, след като двамата са били забелязани заедно и на самия рожден ден на рапъра. Въпреки това, едва през юни 2018 г. Дрейк официално признава Адонис за свой син.

Дрейк, Софи и песента "When To Say When"

В текста на това парче Дрейк казва:

"Baby mama fluke, but I love her for who she is".

Феновете на Дрейк никак не са доволни от това изявление на рапъра и доста разсъждават над онова, което е искал да каже с него. "Fluke" може да означава щастлива случайност, но също така и паразитни плоски червеи, които се прикрепят към приемника. Повечето от слушателите на Дрейк възприемат, че той има предвид по-скоро второто определение, отправено по адрес на майката на детето му и ожесточено го критикуват за това в социалните мрежи.

Рапърът за първи път признава бащинството си чрез песента си "Emotionless", в която пее:

"Не криех детето си от света, а криех света от детето си".

В края на март обаче рапърът показа снимки с 2-годишния Адонис и със Софи, потвърждавайки твърденията, че двамата с бившата порнозвезда са "заровили томахавката" и правят най-доброто за сина си.

След като Адонис бе показан пред последователите на Дрейк, се наложи пък да се търсят обяснения защо момченцето е с бяла кожа, руса коса и сини очи, на което най-доброто обяснение бе дал колегата на Дрейк - 50 Cent, публикувайки пост в своя Инстаграм профил. Рапърът бе споделил снимка на майката на Дрейк, която всъщност е бяла и с руса коса, казвайки, че Дрейк я е направил наистина щастлива, дарявайки я с внуче, което толкова много прилича на нея.

В кръга на шегата, самата Софи Брусо бе публикувала снимка-колаж своя профил в социалната мрежа, на която косите на Дрейк и нейната собствена са изрусени, искайки по този начин да даде обяснение на хората, които се чудят защо детето им изглежда така.

Снимка: Официален профил в Instagram

Не знаем каква точно е Софи Брусо като човек, но на нас ни изглежда като "сгодна жена" и голяма шегаджийка.