Актрисата Мег Райън (56) и музиканта Джон Меленкамп  (67) се сгодиха след седемгодишна връзка с много пикове и спадове.

Вижте снимки на двойката >>

Звездите се разделяха поне два пъти от старта на романтичните си отношения през 2011 година. Последният срив в отношенията им бе миналата година, но явно след това нещата са потръгнали.

Мег Райън обяви новината в социалните прежи, публикувайки небрежна рисунка на жена с рошава прическа и мъж с китара в ръка. Към кадъра тя написа: "Сгодени!"

Джон и Мег излизаха три години преди да се разделят през 2014 г. Отново се събраха след няколко месеца. През 2015 г. те отново сложиха край на връзката си и тогава Меленкамп започна отношения с бившия супермодел Кристи Бринкли до август 2016 г. Той се събра с Райън през юли 2017 г. и оттогава двамата са неразделни.

Възможно е причината за честите спадове във връзката им да са били големите разстояния. Преди Мег живееше в Ню Йорк, а той - на повече от 1000 км разстояние в Индиана. През 2013 година Джон призна, че не е фен на Голямата ябълка:

"Прекалено съм чувствителен, за да живея тук. Не мога да гледам бедни хора. Не мога да гледам страдание. Не мога да понеса целия уличен боклук."

По време на една от разделите му с актрисата той разкри, че е бил влюбен в Мег, но тя не го харесвала особено.

"О, жените ме мразят! Аз обичам Мег Райън. Тя ме мрази до смърт... Мисля, че е защото съм като дете. Избухвам, дразня, мрънкам. На настроения съм. Всичко лошо, което един може да бъде - това съм аз."

Бракът с Джон ще е втори за Мег Райън, която се разведе през 2011 г. с Денис Куейд. Актрисата има от Куейд син Джак (26) и осиновена дъщеря Дейзи (14). Меленкамп има пет деца от трите си брака.

View this post on Instagram

ENGAGED!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on