Меган Маркъл продължава със светските си изяви, в подкастове и други медии и за последно акостира на страниците на "Variety". Там съпругата на Хари разказва за различни неща от живота си.

Например разкрива, че една от любимите храни на Хари са бургерите. "Съпругът ми с удоволствие похапва сандвичите на In-N-Out", казва Меган. "Има един по средата между Лос Анджелис и нашия край на гората. Наистина е забавно да минеш през драйв тру и да ги изненадаш. Те знаят нашата поръчка", обяснява Маркъл. 

Меган издаде още, че двамата с Хари поделят една стая за хоум офис. "Работим от вкъщи, както повечето хора започнаха да правят по време на локдауна. Това ни позволява да прекараме много време с нашите деца в този наистина специален момент от живота им. Никога няма да си върнем това време", споделя тя. 

Що се отнася до техния стил на работа, Меган обяснява, че Хари е много добър в писането на писма, а тя пък държи на бързината при отговарянето на имейли. 

Херцогинята на Съсекс каза, че обича да гледа "Jeopardy!" и да играе на "Wordle" в леглото с чаша вино. Тя също е фен на филмите с Джулия Робъртс, въпреки че любимата й комедия всички времена е "Когато Хари срещна Сали".

 

Меган слуша новия албум на Бионсе. Двете се срещнаха лице в лице на премиерата на "Цар Лъв" през 2019 г. в Лондон. Любимата й песен от новия албум е "Cozy".

Въпреки това, тя признава, че често си върти в главата закачливи мелодии от любимите детски предавания на нейния син Арчи. Във видео, споделено от "Variety", Меган рапира няколко реплики от песен на "Ask the StoryBots" за Тиранозавър рекс.

За кончината на кралица Елизабет Втора, Меган коментира: "Разбира се, по отношение на женското лидерство, тя е най-яркият пример за това как то да изглежда. Изпитвам дълбока благодарност, че успях да прекарам време с нея и да я опозная. Беше сложно време, но съпругът ми, винаги оптимист, каза: "Сега тя се събра отново със съпруга си", добави тя, имайки предвид принц Филип, който почина през април 2021 г. на 99-годишна възраст.