Новият сериал "Хари и Меган: Бягство от двореца", продуциран от американската кабеларка Lifetime, започва със сцена, в която Меган Маркъл "умира". Тя се намира под преобърната кола след ужасна катастрофа, заобиколена от фотографи, които снимат ли, снимат. Отчаян, принц Хари си пробива път през тълпата, за да отвори вратата, пише "Daily Mail". Меган, в изпълнение на Сидни Мортън, стене и моли да мъжа си да ѝ помогне. Препратката с лейди Даяна, която загина по подобен начин пред 24 години, се оказва сън на героя, принц Хари, в ролята на който е Джордан Уолън. Събуждайки се, той се успокоява като вижда съпругата си и синът им Арчи до тях.

Джордан и Сидни като Хари и Меган

Снимка:Дейли Мейл

След като бяха разкрити тези и други подробности за тв поредицата, много хора се възмутиха с думите, че е сюжетът изглежда безвкусен и отвратителен.

Продукцията се снима във Ванкувър. Актьорът, превъплъщаващ се в Хари е с буйна коса, въпреки, че в реалния живот леко оредява, а Джордан Дийн, който играе Уилям, е загубил по-голямата част от косата си.

Има и разгорещени сцени в спалнята на двойката в луксозното им имение в Монтесито.

В сериала няма да пестят еротичните сцени

Снимка:Дейли Мейл

Драматичният сериал, който се очаква да бъде излъчен в САЩ в понеделник, ще изследва "истинските детайли" зад решението, което в крайна сметка накара двойката да се оттегли кралския си живот.

Екранните Кейт и Уилям

Снимка:Дейли Мейл

Той ще "опише подробно нарастващата изолация и тъга на Меган, разочарованието им, че от Бъкингам не ги защитават от атаките на пресата, и страха на Хари, че историята с майка му ще се повтори и той няма да може да защити съпругата и сина си".

Херцогинята на Кеймбридж ще бъде изиграна от телевизионната актриса Лора Мичъл, докато короната на Нейно Величество ще сложи Маги Съливан.

В трейлъра принц Уилям казва, че монархията е заложена на карта, а кралицата му отвръща, че тя винаги ще оцелее. А на брат си, Уилям обяснява: "Проблемът не е в цветът на кожата, а в културата. Меган е американка. Тя се държи повече като знаменитост, отколкото като кралска особа".