Меган Маркъл даде ексклузивно интервю на Елън Дедженерис, което ще бъде излъчено по-късно днес, и с това отново накарала кралското семейство да е на тръни - какви ли още разкрития ще направи, с които да ги замеси в пореден скандал.

Преди няколко месеца тя и принц Хари разтърсиха света с обвиненията си срещу роднините си. Но Меган и Елън са приятелки от години и се предполага, че не би трупала рейтинг на неин гръб. Или поне не много. Срещнали се в приют за кучета в Лос Анжелис през 2012 година и тогава Елън отсякла: "Трябва да вземеш това куче". Съпругата на Хари има две - Богарт, кръстоска на лабрадор и немска овчарка, и Гай, гонче. Тя все още казва, че Елън стои зад решението й да вземе Богарт у дома.

В кратко видео-тийзър към интервюто, публикувано в Инстаграм и Youtube, херцогинята на Съсекс разказва как когато била млада и бедна, карала очукана стара кола "Ford Explorer", която "водела собствен живот" и вратите не работели. Затова тя пропълзявала към багажника и излизала и влизала оттам.

Вътрешен човек казва, че Меган обожава Елън и харесва факта, че тя и съпругата й Порша са големи любители на животните.

По време на разговора Меган, била облечена в красива бяла блуза на "Oscar De La Renta", на стойност 1991 лири и черни панталони, пише "Daily mirror".

"Шоуто на Елън Дедженерис", продуцирано от "Warner Bros" се излъчва по телевизия NBC и в стрийминг  платформи като YouTube TV, Hulu + Live TV, fuboTV, Sling TV, AT&T TV NOW.