Меган Маркъл разпространи снимки от периода на бременността си, които не бе показвала досега. На тях ясно се вижда, че, когато са направени, тя е била в доста напреднала бременност.

Вижте кадрите >>

В Инстаграм профила на Sussex Royal херцогинята публикува фотосите, които отразяват срещите ѝ с жени от организацията Smart Works. Меган е била наистина впечатлена и заинтересована от начина, по който тази организация помага на жени в тяхното кариерно развитие. На една от снимките се вижда как Маркъл подбира подходящо облекло за една от клиентките на организацията по повод предстоящо интервю за работа.

Херцогинята на Съсекс, която е известна с безупречния си моден вкус, този месец тя е и гост редактор на списание Vogue, забелязала при своите визити на Smart Works, че макар че организацията получава много дарения, повечето от тях не си подхождат по стил и цветове. Затова тази есен Меган ще участва дейно в съчетаването и подбора на всички тоалети, така че да се подготвят сетове, с които дамите да се чувстват удобно и с необходимото самочувствие, когато се явяват на интервю за работа.