Херцогът и херцогинята на Съсекс продължават 16-дневната си тихоокеанска визита. Те пристигнаха в Тонга с 90-минутен полет от Фиджи.

Вижте снимки >>

Меган направи неволен моден гаф. Тя се появи в яркочервена рокля, която ѝ стоеше чудесно и подчертаваше бременното ѝ коремче, но една малка подробност прикова погледите на фоторепортерите. Оказа се, че от роклята на бранда Self Portrait е останал да виси етикети. Той ясно се виждаше заради вятъра, който разклащаше леката материя.

Херцогинята бе съчетала тоалета с флорални орнаменти за £345 (AU$628/US$444), която колаборираше с цвета на флага на Тонга, с черен клъч Christian Dior и обувки на висок ток Manolo Blahnik. Въпреки неволния гаф, бременната Меган изглеждаше чудесно в ярката рокля, докато преминаваше със съпруга си, хванати за ръка, по червения килим.

Етикет виси от роклята на херцогинята на Съсекс

Снимка: AP/БТА

Това обаче не е първата грешка на херцогинята по време на 16-дневната визита. Критиците ѝ отбелязаха, че тоалетът ѝ разкриваше твърде много краката на Меган. Тя бе с лека раирана рокля по време на разходка, докато знатното семейство все още бе в Австралия. Вятърът първо откри почти целия ляв крак на херцогинята, а по-късно тя бе клекнала, за да разговаря с деца и тогава отново се откри сериозна гледка към бедрото на съпругата на принц Хари.

Принц Хари и Меган в Австралия

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Вчера бременната Меган се сблъска с друго предизвикателство. Тя бе на посещение на пазара Suva във Фиджи, където тълпата бе толкова неуправляема, че охраната се притесни за сигурността на херцогинята. По план тя е трябваше да прекара 20 минути на пазара, но остана само 10 мин. Тя изобщо не изглеждаше притеснена и помаха за довиждане на тълпата. Меган бе облечена в странен артистичен тоалет с волани и пискюли на Figue.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos