В началото на годината стана ясно, че дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, се е разделила с половинката си - бизнесмена Румен Рончев. След като сложи край на връзката им, решена да продължи напред, без да се връща към миналото, тя изтри всички техни общи снимки от профилите си в социалната мрежа.

Вижте снимки >>

Първоначално брюнетката отказваше да говори по темата, но по-късно, провокирана от редица публикации, тя промени решението си и през февруари публикува дълго изявление в личния си Фейсбук акаунт, придружено от скрийншот на последния им чат с Румен в приложението Viber, с което хвърли светлина върху случилото се.

"За да няма допълнителни писаници и нужда от обяснения по темата. И за да мога след време отново да публикувам за любов - без да се налага да пояснявам.
С Румен се разделихме през декември.
Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле.
Причината е несъответствие в моралните ни възгледи. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга.
Това е последният ни разговор от преди седмица, сутринта, след като официално напуснах и общия ни бизнес.
Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност.
Ако мога да кажа нещо, което все пак да бъде урок за някой по-разумен от нас... то е...
Колко много глупости може да направи човек от любов .. не е истина. Преживях огромно щастие, огромна болка, надежда, отчаяние, разруха. Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки, че тя за малко не ме уби. Но в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За съжаление тя не успя да промени "мъжа ми". Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е", гласят думите ѝ.

Снимка: Официален профил във Facebook

След като остави тази история зад гърба си, тя замина на почивка в Близкия изток с майка си. Двете посетиха Йордания, откъдето дизайнерката сподели множество красиви кадри на фона на пустинята. Разбира се, двете не пропуснаха възможността да посетят и Петра - градът, обявен за едно от чудесата на древния свят.

Преди ден Мегз зарадва почитателите си с предизвикателен кадър, на който позира по къса сатенена рокля без презрамки, разкриваща тялото ѝ. Дрехата с V-образно деколте бе обсипана с множество камъни, а през талията минаваше декоративен колан.

"Мood "необвъзана", е написала към изображението, заснето мигове преди да излезе да се забавлява с приятели, което събра хиляди харесвания и множество коментари.