Мейси Грей, американската мултиплатинена изпълнителка, авторка на песни, продуцентка и актриса ще зарадва българските си фенове по време на предстоящото си европейско турне "The Reset Tour". Концертът по покана на BGTSC ще се състои на 26 октомври, а мястото е зала 1 на НДК. Суперзвездата ще пристигне у нас със своята тур банда "The California Jet Club", с която ще представят новият й студиен албум, озаглавен "The Reset".

Embed from Getty Images

Билетите за концерта на влизат в продажба в мрежата на Еventim от 20 май, петък. Ценовите категории са от 60 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Албумът "The Reset" e продуциран от Томи Паркър и представя Мейси Грей в най-добрата й лирическа и вокална светлина. Песните се отличават с изключително разнообразие - от чувствената интимност в пилотния сингъл "Thinking of You", през епичната балада "You Got Away" до натрапчивото жизнерадостно "Every Night" (с гост - рапърът Maino).

Снимка: Getty Images

След 10-те предишни студийни албуми, пет от които с номинации за Грами (и една спечелена награда), "The Reset" се отличава с това, че в създаването му се включват музикантите, с които Мейси Грей пътува по турнета - барабанистът Тамир Барзилей, кибордистът Били Уес и басистът Алекс Кин. Групата, която е своеобразна расова и културна смесица, обединена от звученето на музиката, получава собствено име - The California Jet Club. Всеки един от тях дава своя принос към продукцията като мултиинструменталист, съавтор и бек вокал. 

Embed from Getty Images

На концерта в София през есента те ще зарадват българската публика както с песни от албума "The Reset", така и с най-известните и емблематични хитове на известната певица.