Малко след загубата на питомката си Пепър, холивудската звезда Рийз Уидърспун представи новото попълнение в семейството си - кученцето Мини Пърл, което също е от породата френски булдог, пише сп. "Пийпъл".

"Добре дошла в семейството, малката", написа 44-годишната актриса в Инстаграм, споделяйки очарователна снимка на новата си домашна любимка.

Вижте тази публикация в Instagram.

Introducing Minnie Pearl. Welcome to the family little one

Публикация, споделена от Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) на

"Запознайте се с Мини Пърл", пише Уидърспун под друга фотография на симпатичното кученце. Актрисата е качила и клипче, което показва как си играе с дребното енергично кутре. Холивудската звезда е публикувала и песента "Isn't She Lovely" ("Не е ли прекрасна") на Стиви Уондър.

Съобщението за новото попълнение в семейството на Рийз Уидърспун идва три седмици след като актрисата оповести, че Пепър - обичаната й "лоялна и предана" питомка от породата френски булдог, се е споминала.

Носителката на "Оскар" не скри, че е съкрушена от загубата на вярната си домашна любимка.

Дъщерята на Рийз Уидърспун, 21-годишната Ава Филип, също съобщи в социалната мрежа за кончината на Пепър, която е била утеха за нея в много трудни моменти. От публикацията на Ава стана ясно, че през последните месеци Пепър се е борила с агресивен рак.

Рийз Уидърспун е "майка" на още две кучета - Ханк и Лу, припомня изданието.