Всеки човек притежава строго индивидуална външност, чиито физически черти го отличават от тълпата. Понякога обаче се случва така, че някои хора имат определени сходства помежду си и силно напомнят един за друг. За някои това е дар от природата, докато при други е съвсем търсен ефект.

През годините сме ставали свидетели на безброй случаи, в които възхищението на определени хора към световноизвестните личности е толкова силно и голямо, че в старанието си да им подражават, те губят своята собствена характерност и се превръщат в двойници на своите кумири. Имитацията обаче съвсем не се отнася само до стил на обличане и поведение, а засяга цялостната им визия.

Вижте снимки >>

Например, становището, че Аджелина Джоли е една от най-привлекателните жени на планетата е многократно потвърдено не само от първите места, които актрисата заема, в класациите за най-красиви жени, съставени във времето от различни списания, но и от факта, че не една представителка на нежния пол се е подлагала на разкрасителни процедури, за да се доближи максимално до нейния образ.

Умишлено или не - напоследък сочената за една от най-красивите носителки на титлата "Мис България" Роси Иванова изглежда все повече като бившата съпруга на Брад Пит. Сравнение между двете правят и нейните почитатели, които забелязват нарастващата прилика с всяка нова снимка, която брюнетката качва в своя Инстаграм акаунт.

Снимка: Официален профил в Instagram

За съответствието безспорно допринася формата на очите на Роси, в които човек действително може да види актрисата, превъплътила се в авантюристката Лара Крофт. Очевидно манекенката е съвсем наясно с това, защото на голяма част от изображенията гримът ѝ наподобява този на Джоли, за която очната линия и сенките в меки тонове са се превърнали в запазена марка.

Някои медии дори писаха, че Иванова е преминала през пластични операции, за да заприлича на холивудската знаменитост, но засега това остава единствено в сферата на догадките.

В последно време миската рядко се появява в медийното пространство. През 2018 година, по случай 31-вия си рожден ден, тя направи пищно парти в луксозно плажно заведение, намиращо се в морската ни столица Варна, на което присъстваха певецът Миро и братът на Роси.

Имаше период, в който тя бе далеч от модния подиум, но през 2016 година направи своето завръщане с участието си на Sofia Fashion Week, когато дефилира за Жени Живкова.