Напоследък сутрешните температури стават все по-ниски, вещаейки скорошното пристигане на зимата по нашите географски ширини. Разбира се, предвид факта, че вече е ноември, този факт никак не е изненадващ. По традиция именно в настоящия период повечето хора, живеещи на места, където студът е съвсем обичайно явление за това време от годината, решават да избягат някъде далеч от него, отправяйки се към някое екзотично място, на което е вечно лято.

Точно както стори неотдавна носителката на титлата "Мис България" 2011 година, въпреки че у нас климатичните условия все още да не са чак толкова сурови. В момента привлекателната брюнетка, която преди десетилетие представи страната ни на конкурса "Мис Свят" в Лондон, като тогава оглави онлайн гласуването за най-красива жена на планетата с над 40% от вота, макар в крайна сметка не спечели надпреварата, е на почивка в Близкия Изток. От известно време насам тя споделя в личния си Инстаграм профил горещи кадри от престоя си в Обединените арабски емирства.

Вижте снимки >>

Пътешествията са една от големите страсти както на модела, така и на нейния дългогодишен партньор Антони Тренчев, който е бивш депутат от Реформаторския блок, а освен това е съосновател и изпълнителен директор на първата банка за дигитални активи "NexoBank". През последните шест години, откакто са заедно, двамата посетиха множество дестинации по земното кълбо, отдавайки се на вълнуващи преживявания, за които мнозина могат единствено да мечтаят.

Разбира се, сега техен верен спътник в обиколките из различните страни е малката им дъщеричка Никол, която се роди през март тази година. Ваня пазеше в тайна своята бременност до седмия ѝ месец, когато за първи път публикува в социалните мрежи свои голи изображения с наедрял корем, с които изненада своите последователи. До онзи момент с любимият ѝ никога не бяха коментирали публично темата за деца, ето защо радостната вест хвана неподготвени нейните почитатели.

Към днешна дата обаче тя изобщо не крие наследницата си от фотографския обектив. Дори напротив, дългокраката хубавица от Казанлък често я показва в публикациите, които споделя в интернет пространството. Детето може да бъде видяно в обятията на любящата си майка и сега - на снимките от Дубай, направени край открития плувен басейн на луксозния 5-звезден хотелски комплекс "Address Sky View", в който по голяма вероятност е отседнало семейството.

Преди три дни Пенева показа, че с партньора си са посетили и недалечния Абу Даби, превърнал се в снимачна площадка на втората пълнометражна част на холивудската продукция "Сексът и градът". Там те са отскочили до легендарната джамия "Шейх Зайед", чийто впечатляващ вид оставя посетилите я туристи без дъх. От поста ѝ в платформата обаче става ясно, че противоепидемичните мерки в емирствата все още са строги и налагат използването на защитни маски дори и на публични места.

Радвайки мъжката част на своите фенове, Ваня често споделя и кадри, на които е облечена в бански костюми, разкриващи стегнатата ѝ фигура. По всичко личи, че тя си е върнала стройния силует едва седем месеца след появата на нейната наследница.