В началото на декември миналата година Марина Войкова - носителка на титлата за най-красива българка през 2015 г., стана майка за първи път. Тогава тя даде живот на малката Алегра, чието лице показа на почитателите си чак в през март т.г.

Майката може и да предпочита да пази личното пространство на своята наследница, като не качва нейни кадри в социалната мрежа, но продължава да споделя свои изображения... И то какви. Последната ѝ публикация, появила се преди часoве, разкрива, че брюнетката отново е влязла в страхотна форма, при това само шест месеца след като роди.

Вижте снимки >>

На фотографиите, качени в личната ѝ Инстаграм страница, Войкова позира в черен бански костюм от две части, разкриващ прекрасната ѝ фигурата, поддържана с интензивни тренировки. На снимките ясно се виждат стегнатите ѝ мускули на корема. Светлооката хубавица, която е от Елин Пелин, е заложила на напълно естествена визия, заставайки пред обектива без грим.

Марина и Давид си каза "Да" на сватбена церемония в тесен кръг, която се проведе през февруари 2019 г. в София, навръх деня на влюбените - Свети Валентин.

Няколко месеца по-рано - през октомври 2018 г., Бонев ѝ направи романтично предложение за брак, точно като по филмите. Тогава те бяха на почивка в екзотичния остров Пукет, Тайланд, където той я изненада на плажа с огнен надпис на английски: "Ще се омъжиш ли за мен?".

За факта, че ще стават родители, се заговори за първи път в края на юни т.г., докато бяха на ваканция в гръцкия курорт Порто Карас. Снимките, които споделиха от престоя си, разкриха закръгленото коремче на брюнетката. По това време те не потвърдиха информацията, че очакват дете, но техни близки разкриха, че Марина иска да стане майка.

През септември всички съмнения за бременността се потвърдиха, когато миската сподели кадър, на който позира с широка раирана рокля в бяло и черно до фонтан, като обгръща нежно с ръце наедрялото си коремче.