Благодарение на все по-хладните напоследък майски дни, придружени от валежи от дъжд, в момента копнежът по жаркия сезон е една от най-разпространените "болести". Заради дългия престой у дома, който вече се усеща като цяла вечност, повечето хора силно жадуват за високи градуси на слънчевите лъчи, на които да се наслаждават край морския бряг, под звука на разбиващите се в близост вълни.

За жалост на онези, които не населяват градовете по Черноморието, това все още граничи просто със смела мечта, за чиято реализация ще трябва да почакат. Такава е и ситуацията с носителката на титлата за най-красива българка през 2015 г. - Марина Войкова, наскоро споделила в личната си Инстаграм страница архивен кадър, заснет на пусто крайбрежие.

Вижте снимки >>

На изображението тя позира пред обектива върху голям дънер в синьо-зелен бански костюм от две части и слънчеви очила с огледални стъкла, като е оставила мократа ѝ коса да се спуска свободно по раменете ѝ. И въпреки че очевидно температурите ѝ позволяват да влезе във водите на естествения басейн, хоризонтът, който се вижда зад нея, е потъмнял, а по небето се стелят редица облаци.

"Обратно към плажа", гласи краткото послание към публикацията ѝ.

В началото на март обаче, Марина, която в началото на декември м.г. стана майка за първи път качи в социалната мрежа друга, актуална снимка от спа почивка, на която стои върху бяла мебел до запалена камина, показваща, че е успяла да си върне фигурата отпреди бременността само за няколко месеца.

Войкова, която след сватбата си с бизнесмена Давид Бонев взе неговата фамилия, роди момиченце - Алегра, днес навършващо точно 6 месеца. Марина и Давид си каза "Да" на сватбена церемония в тесен кръг, която се проведе през февруари 2019 г. в София, навръх деня на влюбените - Свети Валентин.

Няколко месеца по-рано - през октомври 2018 г., Бонев ѝ направи романтично предложение за брак, точно като по филмите. Тогава те бяха на почивка в екзотичния остров Пукет, Тайланд, където той я изненада на плажа с огнен надпис на английски: "Ще се омъжиш ли за мен?".

За факта, че ще стават родители, се заговори за първи път в края на юни т.г., докато бяха на ваканция в гръцкия курорт Порто Карас. Снимките, които споделиха от престоя си, разкриха закръгленото коремче на брюнетката. По това време те не потвърдиха информацията, че очакват дете, но техни близки разкриха, че Марина иска да стане майка.

През септември всички съмнения за бременността се потвърдиха, когато миската сподели кадър, на който позира с широка раирана рокля в бяло и черно до фонтан, като обгръща нежно с ръце наедрялото си коремче.