Този петък, по покана на Миглена Ангелова, в България пристига китайска делегация, част от която ще бъде "Miss Universe China 2019" - Роузи Джу Син.

Вижте снимки на Мис Вселена Китай 2019 >>

Китайската красавица ще придружават стилистката на конкурса Лили Джанг, която е и собственик, и главен дизайнер на луксозна марка бельо, Сю Инг - собственик на козметични марки и на СПА верига и адвокат Асен Велинов.

Ашли Сю Инг

Снимка: Facebook

На 1-ви септември гостите ще посетят Атракционния комплекс "Замъка" в Равадиново, както и подбрани козметични фирми, винарни и исторически обекти с цел популяризация на България като туристическа дестинация. Благодарение на посещението, някои от обектите ще бъдат включени в китайска букинг платформа за индивидуален туризъм.

Посещението на китайската делегация в България ще бъде отразено от китайски медии, работещи в областта на туризма. През последните дни стана ясно, че още една китайска медия е заявила желанието си да публикува информация за местата, посетени в България от мис Вселена Китай. Това е изданието "Leisure" - лайфстайл списание с голям брой читатели на възраст 25-35 години.

Роузи Джу Син

Снимка: Instagram

Актуалната носителка на титлата "Мис Вселена Китай 2019" - Роузи Джу Син, на която ѝ предстои да представи Китай на световния финал на "Мис Вселена 2019" във Филипините през декември тази година, завършва актьорско майсторство в Central Academy of Drama в Пекин през 2017-та. Носител е на многобройни титли и специални награди от конкурси за красота в Китай. Има и роли в китайски телевизионни и кино продукции, както и в международни копродукции.