Българката Лаура Чуканов, която точно преди десетилетие се нареди сред най-красивите жени в цяла Америка, а наскоро премина и в отбора на госпожите, очаква първото си дете.

Вижте снимката >>

С това се похвали майка ѝ Ангелина Чуканов в социалните мрежи. Тя сподели снимка на красивата си дъщеря с наедряло коремче и написа:

    "Най-накрая може да изкрещим голямата новина: Ще ставаме баба и дядо!" и сложи хаштаг "внучка", съобщава "Монитор".

По-късно обаче публикацията стана невидима за потребителите на Фейсбук, а отдолу се вижда само коментар, който честити щастливата вест.

Лаура и нейният любим Мат Еми се ожениха на 10 септември 2018 г. Те си казаха "да", без изобщо да планират събитието. Първоначалната им идея била да съберат приятели и да полеят годежа си по време на фестивала Burning Man, който се провежда в пустинята на Невада. Решението партито да прерастне в сватба било спонтанно и мотивирано от много техни приятели, които дори преживели пясъчна буря, за да отидат на купона. Двамата планираха да направят по-голяма церемония в България това лято, но с очакването на първото си дете, най-вероятно ще променят плановете си. Ето какво написа в деня на сватбата щастливия младоженец:

    "Все още очакваме да ви видим всичките в България следващото лято за официалната ни церемония, но, когато откриеш, че едни от най-близките ти приятели са ръкоположени и имат правото да водят церемония по сключване на брак, а дузини други приятели са преборили пясъчна буря за да присъстват на купона за годежа ти, тогава просто трябва да кажеш "да" точно там където си, на момента. Все още и ние двамата сме зашеметени от случилото се. Толкова сме благодарни за подкрепата и любовта на семействата и приятелите си!".

Съпругът на Лаура се занимава с техническо обезпечаване за организиране и заснемане на събития. Освен че направиха сватбата си на фестивала Burning Man, там Мат Еми снима и филм с дрон за събитието, който получи номинация за наградите на фестивала "NY Drone Festival".