Партньорката на покойната кино звезда Хийт Леджър е казала "да" на музиканта Фил Елверум от бандата Mount Eerie по-рано този месец.

Вижте снимки на Мишел и половинките ѝ >>

Двамата никога не са афиширали връзката си и новината за тяхната сватба идва малко изненадващо за почитателите им. Още повече, че през януари Мишел имаше връзка с финансиста Андрю Юмънс и дори се говореше, че двамата са се сгодили.

Уилямс среща Фил чрез общи приятели, а по-рано този месец двамата се женят на тайна церемония в Ню Йорк, съобщават от MissBloom. На тържеството са присъствали само най-близките им приятели и децата им - дъщерята на Мишел - Матилда, и дъщерята на Фил - Агата, която е на 3 години.

Фил Елверум

Снимка: Instagram

И двамата са загубили своите половинки

Партньорът на Уилямс и баща на Матилда - Хийт Леджър почина на 28-годишна възраст през 2008 г. Съпругата на Елверум, Женевие Какре, пък умира през 2016 г. от рак на панкреаса, докато дъщерята им е още бебе.

"Очевидно никога в живота си не съм говорила за някаква връзка... но Фил не е кой да е и си заслужава. В крайна сметка начинът, по който ме обича, е начинът, по който искам да живея живота си. Работя над това да се чувствам свобода. Възпитавам Матилда да се чувства свободна да бъде себе си и най-сетне обичам някой, който ме кара да се чувствам свободна", призна Уилямс в интервю пред Vanity Fair.

Мишел Уилямс и Хийт Леджър

Getty Images/Guliver Photos