Британският еротичен модел Кейти Прайс, известна като Джордан, обяви в социалната мрежа Инстаграм, че е бременна с първото си дете от гаджето си Карл Уудс, което ще е шесто за нея. 42-годишната звезда сподели своя снимка, на която държи коремчето си нежно, споделяйки на феновете си, че е "щастлива и здрава".

Тя е написала: "Щастлива и здрава - това е най-доброто чувство. Благодаря на @carljwoods, че е част от мен."

Кейти е майка на 15-годишния Джуниър и 13-годишната Принцес от любовта ѝ с певеца Питър Андре, припомня "Труд". Освен това тя има две деца на 7 и 6 години (Джет и Бъни) от бившия си съпруг Кийрън Хейлър. Прайс отглежда като самотна майка и 18-годишния си син Харви, който пък е от връзката ѝ с ексфутболиста Дуайт Йорк. Тийнейджърът е роден с увреждания, включително частична слепота.

32-годишният бъдещ татко Карл е реагирал на поста на своята любима с думите: "Моята Доли".

Наскоро телевизионната звезда сподели, че иска да създаде семейство с Карл, който е с 10 години по-млад от нея и няма свои деца. Уудс е търговец на автомобили в Есекс. Карл и Кейти вече са обсъждали и плановете си за сватба. Наскоро тя публикува снимка на шише с фолиева киселина, намеквайки че е на вълна зачеване на бебе. Известно е, че фолиевата киселина помага за предотвратяване на вродени дефекти и се препоръчва на жените, които искат да забременеят.