Звездата от "Революция Z" Мона Недева разказа във влога си, че вече е с 12 килограма по-малко, въпреки че не спазва режим и не се ограничава по отношение на храната.

Вижте снимки >>

Актрисата стана майка на момче на 19 януари. Във видеото, в което отговаря на въпроси на фенове и приятели тя разказва, че когато е забременяла е била около 55 кг и до края на бременността си е качила 22 кг. През цялото време тя си е хапвала обилно всичко, както и сладки неща, които никога преди това не е обичала.

Мона сподели, че вече е с 12 килограма по-малко и се старае да се храни пълноценно - по около 5-6 пъти на ден, защото кърми и за нея най-важно е малкият Никола да получава всичко необходимо.

Актрисата довери още, че бременността ѝ е била лека и тя не се е сблъскала с никакви проблеми с изключение на неприятните киселини, които се появявали, когато прекалявала с храната. Друг дискомфорт ѝ причинявало подуването на ръцете и краката. Накрая дори се налагало да носи обувките на съпруга си Радо Гочев.

Тя съветва дамите, които са в очакване на дете да използват кремове и олио против стрии както преди, така и след раждането, защото те могат да се образуват не само при качване на килограми, а и при свалянето им.