Мона Недева, която стана майка преди половин месец, сподели "първия семеен портрет" със съпруга си Радослав и сина им Никола, който е заснет в деня на изписването на бебето.

Вижте снимки >>

До този момент Мона не бе показвала снимка на бебето в лице. Към кадъра с двамата си любими мъже звездата от сериала "Революция Z" написа:

"Дните минават толкова неусетно и бързо... Не мога да повярвам, че това е снимка от преди половин месец, когато ни изписаха с Никола. Той е вече по-голям и различен и расте с всяка минута. Няма как да спра времето, затова се наслаждавам на всеки миг с него! Прекрасен миг! Обичам ви!"

Преди два дни Мона сподели и друга снимка с малкия Никола, на който на фокус са ходилата му.

Мона и Радослав Гочеви станаха родители за първи път на 21 януари. Двойката се ожени на хълмовете край Вакарел през лятото на 2017 година, а по-малко от година по-късно обявиха, че очакват бебе. По време на бременността си Мона сподели във видео, че бременността ѝ е била много желана, а преди това трима лекари са я убеждавали, че няма да се получи спонтанно, тъй като актрисата от години страдала от поликистоза. Все пак на Мона не ѝ се налага да прибегне до асистирана репродукция.