Ако има човек, който определено разбира задачата на тазгодишната Met Gala, това е Блейк Лайвли.

Актрисата, която беше председател на събитието заедно със съпруга си Райън Рейнолдс, демонстрира не само една, а две невероятни визии на червения килим в понеделник вечер.

Малко информация за всички, които не са запознати: Блейк и Райън и преди са се появявали на "Метрополитън" с перфектно координирани тоалети, които въплъщават всяка годишна тема.

Но през последните няколко години двойката пропускаше това престижно събитие, включително и последното, което се проведе през септември миналата година. Затова тази година феновете с радост научиха, че Блейк и Райън са поели ролята на съпредседатели на събитието заедно със самата Анна Уинтур, за да помогнат за организирането му. Тази година темата беше "В Америка: Антология на модата", известна още като позлатен блясък и бяла вратовръзка.

Разбира се, феновете се зарадваха още повече, когато двойката наистина се завърна на емблематичния килим.

Embed from Getty Images

Тук обаче е важен e тоалетът, с който се появи Блейк. Първоначално тя позираше с вечерна рокля с цвят мед и диамантени обици. След това към нея отидоха трима асистенти, за да разгънат шлейфа на роклята й. Тя придоби напълно различен втори поглед отдолу, като премина към зашеметяваща зелена материя, като тя дори смени оригиналните си медни ръкавици с нови зелени.