Синът на певицата Мелиса Етъридж – Бекет, е починал на 21-годишна възраст, съобщи Контакткмюзик.

58-годишната изпълнителка лично е потвърдила кончината на сина си от връзката с бившата ѝ партньорка Джули Сайфър. Според сайта TMZ причината за смъртта му е опиоидна зависимост.

"Със съжаление искаме да съобщим, че синът на Мелиса - Бекет, почина. Поради тази причина шоуто ѝ "Концерти от дома" няма да се състои", написа екипът на изпълнителката в Туитър.

"Днес се писъединих към стотиците хиляди семейства, които са изгубили близките си заради опиоидна зависимост. Синът ми Бекет, който беше едва на 21 години, дълго се бори да преодолее пристрастяването си, но накрая се поддаде. Той ще липсва на тези, които са го обичаха - неговото семейство и приятели. Сърцето ми е разбито“, написа в Инстаграм изпълителката.

Фенове и приятели използваха социалната медия, за да засвидетелстват подкрепата си за Мелиса Етъридж и да поднесат съболезнования на семейството ѝ, пише БТА.

Етъридж, която понастоящем е женена за Линда Уолъм, има и 13-годишни близнаци, Милър и Джони, от предишния си брак с Тами Лин Майкълс, припомня изданието.