Със сигурност ролята на Си Джей Паркър донесе световна популярност на Памела Андесрън през 90-те години на миналия век. Сериалът "Спасители на плажа" мигновено я изстреля на върха на славата, превръщайки я в един от най-големите секссимволи по онова време. Едва ли има мъж, който и до днес да не може да извика в съзнанието си образа на блондинката, облечена в червения бански костюм.

Вижте снимки >>

Всъщност, независимо в колко продукции на малкия и големия екран участва след това звездата, тя завинаги ще остане запомнена именно с това си превъплъщение, което и досега ѝ носи дивиденти... 30 години след излъчването на пилотния епизод на предаването.

Памела, тичаща по горещия пясък на лазурен бряг - това се оказва наистина печеливша формула, тествана във времето. На нея залага и тв рекламата на австралийска компания, предоставяща пълна гама от автомобилни услуги.

На снимките Андерсън е облечена в прилепнал черен костюм за сърфинг, чийто цип е разкопчан и отворът стига под гърдите ѝ. Актрисата бързо привлече вниманието на няколко папараци, които я заснеха по време на работния процес, състоял се на крайбрежната ивица на град Бризбейн.

Кадрите предизвикаха множество положителни коментари от феновете ѝ, които са на мнение, че Памела изглежда прекрасно. Приятелите ѝ казват, че след като това лято се раздели с половинката си - футболиста на Олимпик Марсилия Адил Рами, тя е свалила килограми.

В края на месец юни т.г. актрисата публикува снимка в официалната си Инстаграм страница, към която написа текст, даващ обяснение на решението ѝ да прекъсне връзката си със спортиста, заради когото дори се премести в Париж.

"Трудно е да го приема. Последните (повече) от 2 г. от живота ми са били огромна лъжа. Бях измамена, че любовта ни е голяма. През отминалите дни се чувствам съкрушена от факта, че той е живял двойствен живот. Преди се шегуваше със съотборниците си, чиито любовници живеят по-надолу по улицата, в близост до собствените им домове. Той наричаше тези мъже "чудовища". Но още по-лошо е, че излъга всички ни... Как е възможно да контролира едновременно 2 женски сърца? Сигурна съм, че има и други. Как е възможно да съм помогнала на толкова много хора, но да не успях да помогна на самата себе си?", написа тя тогава.

Памела обвини 33-годишния Адил, че е поддържал взаимоотношения с бившата си приятелка, от която има две деца, и въпреки че той отрече, тя предпочете да се раздели с него.

В момента приятелите ѝ твърдят, че тя е по-щастлива от всякога и вече е продължила напред с живота си, без да съжалява за каквото и да било.