Бритни Спиърс демонстира увереност, откакто диша свободно, във всяка своя проява. Тя позира в "нахално" дантелено боди, което разкрива доста сексапилните й форми, пише "Daily mail".

39-годишната певица, чието 13-годишно попечителство от страна на баща й, беше прекратено преди седмица, е подчертала погледа си на кадъра с щедро количество черна очна линия. Малко преди да сподели портрета си, облечена в бельо, Бритни качи близо 2-минутен видеоклип, в който каза, че родителите й трябва да бъдат вкарани в затвора, тъй като контролират живота и финансите й повече от десетилетие.

Спиърс също се пошегува, че може да вземе Меган Маркъл и Адел и да седнат пред Опра Уинфри и да говорят за всичко.

"Просто съм искрено благодарна за всеки ден и че имам ключовете от колата си, че мога да бъда независима и да се чувствам като жена".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Тя разкрива, че мечтае за още едно дете, след като се омъжи са годеника си Сам Асгари. Поп звездата има двама сина-Джейдън Джеймс, на 15 и Шон Престън, на 16, от бившия си съпруг Кевин Федерлайн.

В момента Бритни е сгодена за Сам, с когото излиза от 2017 г., след като се срещна на снимачната площадка на музикален клип.

Бритни твърди, че за да не забременява, като друг аспект от контрола над живота й, е било поставена спирала, имплантирана против нейната воля.

Спиърс, смята да използва своя случай и да помага на хора, жертви на несправедливо настойничество и на хора с "истински увреждания и истински заболявания".