Водещата на предаването "Съдебен спор" Нана Гладуиш призна, че когато я диагностицирали за втори път с рак на гърдата, била бясна на съдбата.

Вижте борбата на Нана >>

"Идваше ми да вървя по улицата и да крещя - защо пак на мен... Бях изпаднала в жестока дупка, а си мислех, че съм много подготвена и ако пак ми се случи, вече имам механизмите, с които да се справя. Нищо подобно! Първия път ужасът от болестта беше по-голям, а сега ядът направо ме побъркваше. С мъжа ми наистина живеехме с мисълта, че вече всичко е зад гърба ни и ни дойде малко неочаквано. Когато диагностицираха сестра ми с рак, а нейният случай беше много страшен и критичен, тотално изтрещях. Забравих, че съм болна, престанах да се занимавам със себе си, защото си казах, че вече съм минала по този път и знам какво е. Хванах се да обикалям и да търся първичното огнище при нея. Като си оперира главата и ми се обади, започна да говори доста неадекватно и аз ревах като побърканa", разказа Нана в интервю за списание Love style.

"Майка ми пък е с много тежък Алцхаймер и ние със сестра ми сме си само двете. Мама не ни познава. Ситуацията е много тежка. Тя трябва да е под постоянно медицинско наблюдение. През 2012 година я оперираха от доброкачествен тумор в мозъка и след това се разболя от Алцхаймер", обясни водещата.

Нана обаче не вярва, че над семейството й тегне прокоба или магия. Въпреки това смята да отиде на фамилна констелация, защото може би в рода й има някакво кармично натрупване. Смята, че някой отгоре й се подиграва с тези изпитания, защото тя е страхотна "пъзла". Страх я е от тъмното, да стои сама, от самолет, височини и от змии.

Гладуиш признава, че този път борбата й е по-трудна, защото е минала през много тежка химиотерапия. Направили й страхотен коктейл от четири лекарства. Сега й предстои ядрено-магнитен резонанс на 1 юли в Израел и се надява всичко да е наред и да е в ремисия.