В началото на април носителката на титлата "Мис България" за 2013 г. - Нанси Карабойчева, обяви, че е бременна в шестия месец. Всъщност важното разкритие красавицата направи навръх рождения си ден - 3 април със снимка и пост в социалната мрежа Инстаграм. На кадрите Нанси позира със съпруга си - волейболния национал Добромир Димитров.

Преди часове Карабойчева разкри с нов пост в Инстаграм и пола на бебето, което очаква. И то е момче.

"Момче е. Вече те обичам толкова много", е написала красавицата до снимката си в социалната мрежа, на която позира по бельо, показвайки бременното си коремче.

Вижте кадъра >>

От поста ѝ става ясно също така, че нанси е бременна вече в осми месец и щастливото събитие в живота ѝ и в този на съпруга ѝ - раждането на първото им дете, е вече много близо.

Това ще бъде първо дете за двойката, която официално си каза "Да" пред погледите на най-близките си хора, вричайки се в любов един на друг, в края на месец юли 2018 г. на красива церемония в град Пазарджик. Двамата се запознават още докато са ученици в гимназията, именно тогава започва романсът им.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nansi Karaboycheva-Dimitrova (@nansi_karaboycheva_dimitrova) на

Първата им среща била интересна, защото спортистът бил толкова срамежлив, че за два часа и половина не погледнал Нанси дори веднъж в очите, карайки я да си помисли, че не я харесва. Въпреки това обаче, симпатиите очевидно са надделели.

Минават години преди волейболистът да се реши на голямата стъпка и да падне на едно коляно, задавайки ѝ въпроса дали ще се омъжи за него. Въпреки продължителността на връзката им, в онзи момент синеоката хубавица била изненадана, защото предложението му доста се забавило и тя вече се била примирила с факта, че ще живеят на семейни начела, без да узаконят любовта си.