Първият хладен ден на есента, разкриващ суровия ѝ нрав, съвсем очаквано предизвиква у повечето хора тъга, карайки ги все по-силно да мечтаят да избягат от капана на лошото време, пренасяйки се някъде, където мрачните дъждовни облаци не скриват от погледа синьото небе, а безмилостния режещ вятър не вилнее из улиците на града. Да, в този момент дестинации като Дубай, Занзибар, Бора Бора и Сейт Бартс, например, изглеждат дори по-съблазнително от обичайно.

Само че не всеки може да си позволи лукса да се откъсне макар и за кратко от отговорностите, изпълващи ежедневието му, за да се отдаде на безгрижието, царящо по тези места. Освен, разбира се, ако не е планирал отрано подобна ваканция, както сториха три от звездите на поп фолк музиката у нас - Преслава, Софи Маринова и Константин, които до неотдавна отдъхваха на слънчевите Малдиви заедно с най-близките си.

Вижте снимки >>

Макар наскоро да се върна от почивката със своите приятели, изпълнителката на "Не съм ангел" продължава да изпълва профилите си в социалните мрежи с редица кадри, разкриващи на последователите ѝ в Инстаграм избрани мигове от престоя ѝ там. На въпросните изображения певицата позира пред фотографския обектив на фона на пленителните лазурни плажове на най-малката азиатска държава, в чиито брегове се разбиват вълните на необятния Индийски океан. На голяма част от тях тя носи бански костюми, демонстрирайки стройната фигура, към която се стремеше, още откакто постави началото на кариерата си в "Пайнер". На други пък е облечена в различни тоалети, като нежна дълга рокля в бял цвят, която е сложила за разходка по крайбрежната ивица по залез слънце, или черна къса рокля с тънки презрамки за обиколка из тропическа гора.

Популярното трио, което бе придружено до райското кътче под небето от съпругата на Константин, половинката на Преслава и сина на Софи, се отправи към островите в края на миналия месец, посрещайки октомври с песни край масата на една от хотелските стаи, които бяха наели там. Най-ентусиазирана от визитата им на екзотичната дестинация бе Ромската перла, както често я наричат медиите, която винаги е копняла да се озове именно в този край на света, но по една или друга причина е отлагала пътуването си. Сега обаче тя сбъдна своята мечта, а щастието ѝ ясно личи от безбройните ѝ публикации във виртуалното пространство, които са запечатали почти всеки един миг от ваканцията. На тях се вижда, че когато не се е припичала под слънчевите лъчи, групата се е отдавала на вълнуващи приключения в открити води, обикаляйки района с моторна лодка, или се е гмуркала под повърхността на естествения басейн.

"С вас ми е най-добре, чувствам се като дете", написа Маринова към един от постовете си, показващ как се забавлява със своите колеги.