Ляекарят-актьор Наум Шопов и неговата половинка - Теа Минкова, станаха родители за първи път на 5 декември миналата година. Тогава се роди тяхната дъщеря, която нарекоха Амая.

Много скоро след раждането Наум и Теа показаха снимки на бебето си в социалните мрежи.

Името, което Наум и Теа са избрали за своето първо дете - Амая, означава "нощен дъжд". Младият актьор и лекар публикува снимки на новородената си дъщеря в прегръдките на майка си в болничната стая, както и своя, докато държи бебето.

Малко след това Наум сподели кадри с дъщеричката си по повод Деня на бащата - 26 декември, който той отпразнува за първи път.

А вчера щастливият млад татко публикува в своя профил в Инстаграм много трогателен кадър, на който е гушнал малката Амая и нежно я целува по главичката.

Вижте снимката >>

От посланието до нея става ясно, че така Шопов отбелязва втория месец от раждането на дъщеря си.

Теа Минкова също публикува пост по случай втория месец от раждането на Амая.

Вижте тази публикация в Instagram.

Нашето момиченце става на два месеца Равносметката до момента: Най-пълноценните два месеца от моя живот. Също така се радвам, че Амая няма да помни този период от живота си поради две причини: 1. Тия смотани колики, които карат Амая да плаче, а мама да остане без ръце.. и кръст.. 2. Стотиците ежедневни целувки, гушканици, душканици и лигавене с което буквално тероризираме Амая, а тя горката нищо не може да каже обичаме те, детенцее

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova) на

Наскоро Амая отпразнува и своя първи голям празник, а именно Погачата по случай 40-я ден от раждането си. По този повод родителите ѝ споделиха много снимки от събитието и дори видео, в което разказват как се подготвят и как е преминал празникът.

Снимка: Instagram