Евдокия Попадинова съвсем не е непознато лице за феновете на спорта, тъй като през последните четири години печели приза за най-добра българска футболистка. Но едва ли силните емоции на терена или дори радостта от получените награди могат да се мерят с щастието, дошло с предложението за брак от страна на любимия ѝ, поискал ръката на брюнетката преди няколко дни.

Американският бизнесмен Кайл Бари, с когото Евдокия има връзка от близо 2 г., зададе големия въпрос в стила на влюбените мъже в холивудските продукции. Той падна на едно коляно върху финия бял пясък на плаж в щата Флорида, държейки пръстен, а романтичният му жест бе съпроводен от звука на разбиващите се в лазурния бряг вълни на Атлантическия океан.

Вижте снимки >>

Специалният миг, случил се кратко след дипломирането на Попадинова в университета в град Лима, е запечатан в поредица от снимки, които тя сподели със своите почитатели в линия си Инстаграм акаунт. На тях ясно личи огромното вълнение, обзело и двамата, както и силната любов, която изпитват един към друг.

"Казах "Да", гласи публикацията на нападателката, обявявайки годежа ѝ в социалната мрежа.

Кайл, който е роден в Ню Йорк, но предпочита спокойствието, царящо във Форт Майърс, далеч от космополитния град, също сподели изображенията, само че в своя Фейсбук профил.

"Моето винаги и завинаги! С нетърпение очаквам пътешествията ни по целия свят, множеството предстоящи ни приключения и целия ни съвместен живот", написа той.

И сякаш с цел да сбъднат думите му, двамата веднага стегнаха багажа си и се отправиха към Европа, където се местят за постоянно. Това стана ясно от пост на Евдокия, придружен с кадри от летището.

"Време е да отворя нова глава в историята си! Годеж, професионален договор и живот в Дания", пише тя.

Бъдещите младоженци се запознават докато Еви е студентка във висшето учебно заведение. В края на миналата година те посетиха България двамата посетиха България, където прекараха Коледно-новогодишните празници. Освен в родното селище на футболистката - Хаджидимово, те отскочиха и до столицата.

Въпреки безкрайните ангажименти покрай работата си, Кайл винаги намира време да присъства на мачовете на своята половинка, за да я окуражава с присъствието си в трибуната. Попадинова признава, че откакто са заедно, не е имало спортна среща, която той да е пропуснал, независимо от натоварения му график.