Избраната за най-красивата жена на света Бела Хадид обяви социалните мрежи за лъжа и призна през сълзи, че те са й докарали бърнаут.

Наскоро тя сподели видео, в което приятелката ѝ Уилоу Смит говори за своите несигурности и това, че не се чувства достатъчно добра за света. 25-годишната топмоделка включи и няколко снимки в галерията, на които плаче или е със забита система в ръката. "Уилоу Смит, обичам теб и думите ти. Накара ме да се почувствам по-малко сама и именно заради това публикувам съобщението", написа Хадид.

Легендарната красавица започва своята изповед, описвайки интервюто на Уилоу. Тя сподели, че всеки един човек е различен и има нещо специално и уникално, което да предложи на света. "Хората забравят, че всеки се чувства по един и същи начин - изгубен, объркан, несигурен относно мястото и дейността си в света", допълва Бела. Тя написа още, че трябва да се обединим около нашите несигурности, несъвършенства, щастие, радост и да приемем всичко като красиво и естествено.

Още снимки на красавицата ВИЖТЕ ТУК>>

Хадид сподели и за своите лични трудности, уверявайки феновете и последователите си, че не са сами и в края на тунела винаги има светлина. "Това всъщност съм аз всеки ден, всяка вечер през последните няколко години", написа Хадид под "разплаканите" снимки. Тя напомни на всички, че ги обича, че ги вижда и ги чува. Разкри, че много добре знае какво означава да се грижиш за психичното си здраве и че този процес е като увеселително влакче, което постоянно се изкачва и слиза.

"Социалните мрежи не са истина! Запомнете това!", заяви тя. 

Колкото и трудно да е, Бела иска да напомни на феновете си, че в края на пътя винаги ги чака щастие. "Отне ми доста време да вкарам тази мисъл в главата си, но съм имала доста съкрушителни моменти и бърнаут, за да разбера, че ако работиш достатъчно върху себе си, прекарваш малко време сам, за да разбереш проблемите си и какво ги предизвиква, винаги ще можеш да научиш повече за своята болка и как да се справяш с нея", казва Хадид. Тя завърши с това, че става все по-трудно и по-трудно да споделя истината за себе си в социалните мрежи, но благодари на всички, които я виждат и я слушат.

По-рано през годината моделката си взе кратка почивка от социалните мрежи, за да се фокусира върху психичното си здраве припомня bgonair. "Взех си време, за да науча повече за себе си по начин, който не мога да обясня в момента, но след време ще разкрия", написа тя под серия от снимки, които е направила по времето, когато е била далеч от социалните мрежи.