Всеки човек притежава свои характерни черти и индивидуалност, отличаващи го от останалите както по външен вид, така и по нрав. Случва се обаче някои хора да имат сходства помежду си и да напомнят един за друг. В този случай, лицата, наподобяващи други, без между тях да има генетична връзка, наричаме двойници.

Вижте снимки >>

Макар холивудските звезди да дължат славата си предимно на своя неоспорим талант, факт е, че в повечето случаи визията им също е от значение за техния успех. И въпреки че ги считаме за уникални и единствени по рода си, те също имат двойници, заблуждаващи дори почитателите им, че виждат своите кумири.

Дженифър Лопес определено е една от най-разпознаваемите дами в световния шоубизнес, които не могат да бъдат сбъркани. Оказва се обаче, че нещата не стоят точно по този начин, защото съвсем наскоро под светлините на медийните прожектори се появи Наталия Мирских от град Челябинск.

19-годишната руския, която е последна година в гимназията, многократно е спирана на улицата от непознати хора, взели я за популярната актриса и певица... нищо, че годеницата на бившия бейзболист Алекс Род е с 31 години по-голяма от нея.

Самата Наталия казва, че да те помислят за 50-годишна, когато все още нямаш дори 20 г., не е страхотно, но понеже става въпрос за Джей Ло, която не изглежда на годините си, тя приема ситуацията като комплимент. Приликата ѝ с латино дивата, обаче, всъщност донякъде допринася за изявите ѝ в модните среди, в които отскоро е навлязла.

"Бях на 14 г., когато за първи път ми казаха, че визуално се доближавам до нея. Но тогава не знаех коя е тя", споделя Мирских в свое интервю.

Рускинята се убеждава в сходството между двете им, едва когато започва да се изявява пред фотографския обектив. Тогава един от гримьорите ѝ предлага да я гримира точно като звездата от "Да свалиш Уолстрийт". След като го прави, Наталия не може да повярва, че всъщност нейният образ я гледа от огледалото.

"Сега всички агенти и гримьори в моя град ме наричат Джей Ло. Вероятно някой от тях дори не знаят истинското ми име. Често се случва, отивайки нов ангажимент, екипът да си прави селфита с мен и да ги качва в социалната мрежа, преструвайки се, че Дженифър ги е посетила на сета", казва моделът.

Тя не крие, че в началото определено не ѝ е допадало да я бъркат с изпълнителката на "Ain"t it Funny", но впоследствие се е примирила с това и дори е започнало да ѝ харесва. Наталия разкрива, че мечтата ѝ е да срещне Лопес на живо и да разбере какво мисли тя за начина, по който изглежда.