Нели Петкова, бивша вокалистка на "Ку-Ку бенд" подкара състезателни автомобили във видеото към новия ѝ сингъл "Ain't thinking 'bout you". Концепцията на клипа и режисурата са изцяло дело на Нели Петкова, която изпълнява и главната роля в историята.

"Когато за първи път чух интродукцията на песента, веднага я асоциирах със звука на автомобилен двигател. Текстът също ми даде усещането за една луда надпревара, но в любовта", споделя Нели. Песента разказва за изпепеляващата страст между двама души със силни характери, за тяхната невъзможна любов.

Клипът е като кратък екшън филм, в който бившите влюбени се разделят в яростно автомобилно състезание, но победител няма. Видеото ще очарова и най-запалените фенове на автомобилния спорт със свистене на гуми, облаци прах и "аромат на бензин".

Снимка: Ива Тепешанова

В клипа Нели си партнира с Васил Жеков - рали състезател, основател на академията по безопасно и майсторско шофиране "Jekov Rally School", създател на единствения по рода си професионален полигон в България.

Един от състезателните автомобили, участващ в снимките, е направен по поръчка за пистовите шампионати в Германия и е оборудван с американския мощен двигател v8 - 520 к.с. Автори на текста и музиката на песента са американският продуцент и носител на награда "Грами" - Дейвид Харис и талантливата Нафсика Гаврилаки.